Εκφοβισμό καταγγέλλει το ΔΗΣΥ,για την έρευνα της αστυνομίας στην Κεντρική Τράπεζα

«Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Κεντρική Τράπεζα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Έφτασαν στο σημείο να περνούν εργαζομένους από αστυνομική ανάκριση για να διαπιστώσουν εάν κάποιος μίλησε στον Νίκο Αναστασιάδη», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για μεθόδους εκφοβισμού και αστυνομοκρατίας.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥσχολιάζοντας την έρευνα της αστυνομίας για τη διαρρή πληροφοριών,  έχει άριστες προσβάσεις στον ευρωπαϊκό χώρο και είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα όσα αφορούν την Κύπρο αλλά και για τις επιλογές και επιδόσεις όσων εκπροσωπούν την πατρίδα μας.

«Αντί να παρενοχλούν και να εκφοβίζουν εργαζομένους κάποιοι, και αναφερόμαστε ευθέως στηΔιοίκηση της Κεντρικής Τράπεζας, πρέπει να απαντήσουν πώς φτάσαμε στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που έθετε την Κύπρο κάτω ασφυκτική πίεση, τι έπραξαν για να προλάβουν αυτή την απόφαση και πως τη διαχειρίστηκαν στη συνέχεια; Ήθελαν μήπως να την συγκαλύψουν παρά τους κινδύνους που δημιουργούταν για την πατρίδα μας», διερωτήθηκε.