Εκτέλεσε “συνεργάτη” του Ισραήλ η Χαμάς – Ρουκέτα κοντά στην Ιερουσαλήμ

Οι  Ταξιαρχίες Εζεντίν Αλ Κάσαμ, της Χαμάς, εκτέλεσαν έναν αντρα τον οποίο κατηγόρησαν ως συνεργάτη του Ισραήλ. Σύμφωνα με πηγές της Χαμάς, ο άντρας είχε δώσει πληροφορίες στον ισραηλινό στρατό για «τις θέσεις της αντίστασης και για τις τοποθεσίες από όπου εκτοξεύονται ρουκέτες».

Η ίδια πηγή παραδέχτηκε ως αληθινή φωτογραφία του νεκρού που κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτήν φαίνεται ο νεκρός με κουκούλα στο κεφάλι, σε μία λίμνη αίματος. . Σε μια χειρόγραφη αφίσα αναγράφεται η φράση “Οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ ανακοινώνουν την εκτέλεση ενός συνεργάτη που συμμετείχε στη δολοφονία τουλάχιστον 15 ηγετών του παλαιστινιακού λαού”. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Χαμάς έχουν συλληφθεί και άλλοι ως ύποπτοι για συνεργασία με τις ισραηλινές αρχές.

Στο Ισραήλ, οι σειρήνες ηχούν συνεχώς. Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Ισραηλινή αστυνομίας Λούμπα Σάμρι, ρουκέτα από τη Γάζα εξερράγη σε κατοικημένη περιοχή του εβραϊκού οικισμού Γκους Ετζιόν στη Δυτική Όχθη, κοντά στην Ιερουσαλήμ, χωρίς να υπάρξουν θύματα.