Εκτάκτως ενώπιον της Ερευνητικής επιτροπής, ο Κυριάκος Κακούρης

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση, καταθέτει εκτάκτως σήμερα ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις, ο Κυιράκος Κακούρης.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

 

Η Ερευνητική Επιτροπή των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών, η οποία συστάθηκε κατόπιν διαταγμάτων του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, με ημερομηνίες 07.09.2020, 14.10.2020 και 1.12.2020, ανακοινώνει τα πιο κάτω:

 

  1. HΕρευνητική Επιτροπή μετά την αναφορά του ονόματος του κυρίου Κυριάκου Κακουρή, Οικονομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Διεθνών Χρηματοδοτικών Οργανισμών και Οικονομικής Διαχείρισης Κεντρική Κυβέρνησης από τους πρώην Υπουργούς Οικονομικών, οι οποίοι κατέθεσαν ενώπιον της, αποφάσισε σήμερα εκτάκτως να καλέσει τον κύριο Κακουρή σε ένορκη κατάθεση ενώπιον της η ώρα 12.00 μ. στην αίθουσα “Jean Monnet”.

 

  1. Στην ακροαματική διαδικασία μπορούν να παρευρίσκονται αποκλειστικά οι 15 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.

 

  1. Υπενθυμίζεται ότι μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση.

 

  1. Τονίζεται ότι οι δημοσιογράφοι που θα παρακολουθούν τις εργασίες της Επιτροπής δεσμεύονται από την εθνική και ενωσιακή νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.