Εκδρομές στα κατεχόμενα διαφημίζουν τουριστικά γραφεία της Κύπρου…(φωτο)

Εκδρομές στα κατεχόμενα διαφημίζει στην ιστοσελίδα του μεγάλος τουριστικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στην χώρα μας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κόσμου που στις δύσκολες αυτές συνθήκες που διέρχεται η χώρας μας, αντί να την στηρίζουν τις δίνουν και άλλα χαστούκια.

“Πρώτος σταθμός της εκδρομής μας είναι η Χοιροκιτία όπου θα κάνουμε στάση για αναψυκτικά και μετά θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας για τη κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο όπου εκεί υπάρχει  ένα άλλο είδος ζωής. Περνώντας από το οδόφραγμα θα προχωρήσουμε για τα βουνά του Πενταδάκτυλου και τη Κερύνεια……..” αναφέρει η ανάρτηση του οργανισμού.

Σημειώνεται ότι μετά το σάλο που ξέσπασε μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης facebook, η σχετική σελίδα στο διαδίκτυο διαγράφηκε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σάλος είχε ξεσπάσει και παλαιότερα με άλλο τουριστικό γραφείο, το οποίο οργάνωνε εκδρομές στα κατεχόμενα, με αποτέλεσμα  να αποσυρθεί η διαφήμιση του.  Σύμφωνα με ενημέρωση της Λαιμητόμου.com και άλλα τουριστικά γραφεία προβαίνουν στην οργάνωση εκδρομών και διανυκτερεύσεων τουριστών στα κατεχόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ:

ΠΡΙΝ

louis tours

ΚΑΙ ΜΕΤΑ…

louis after the report

louis after