Εκδηλώσεις Ομόνοιας την 1η Μαΐου με επίκεντρο φιλικό Ομόνοια – Παναθηναϊκός

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Μαΐου, στο ΓΣΠ.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00.

Σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Σωματείου, άπαντες έδωσαν το σύνθημα για ένα γεμάτο ΓΣΠ, ούτως ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η Ομόνοια.

Ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Στέλιος Μυλωνάς, μιλώντας στη διάσκεψη, κάλεσε τον κόσμο να έρθουν στο ΓΣΠ μαζικά.

“Ο σκοπός είναι η οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας, κυρίως για να μπορέσουμε να πληρώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας που μας δίνουν τόσες χαρές. Θα ήθελα σε αυτό το παιχνίδι η είσοδος να ήταν δωρεάν, διότι κάτι τέτοιο αξίζει στον κόσμο μας, όμως λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας μας δεν μπορούμε να το κάνουμε. Θέλω να αφιερώσω τη χθεσινή νίκη, όσο και την εκδήλωση της Τετάρτης, στους δύο αδικοχαμένους φίλους μας”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Ράινερ Ράουφμαν είπε: “Καλούμε τον μεγάλο κόσμο της Ομόνοιας να δείξει για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλος είναι, να γεμίσει το ΓΣΠ και να στηρίξει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια”.

“Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο και πιστεύω ότι ο κόσμος της Ομόνοιας θα το καταφέρει. Η ομάδα μας έχει μεγάλη ανάγκη. Επίσης, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο μας να περάσει ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό απόγευμα”, συμπλήρωσε.

Για λογαριασμό της ομάδας του Πράσινου Λαού, μίλησε ο φίλαθλος της Ομόνοιας, Λάκης Χριστοδούλου, ο οποίος είπε: “Καλούμε και εμείς τον κόσμο μας να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια”.

“Πρέπει να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο και μας προσφέρουν τόσες χαρές. Επίσης, ένα γεμάτο ΓΣΠ θα δείξει το ευχαριστώ από όλους μας και προς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έκαναν την Ομόνοια αυτό που είναι σήμερα. Η πρότασή μας προς τη διοίκηση είναι αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός. Όλοι να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε το Σωματείο μας, που όλοι μαζί αγαπάμε παθολογικά”, πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε Ομόνοια και Παναθηναϊκό, θα διεξαχθεί στις 15:00, στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, το φιλικό παιχνίδι Παλαίμαχοι Ομόνοιας – Πράσινος Λαός.

Την ομάδα των Παλαιμάχων απαρτίζουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, ενώ η ομάδα του Πράσινου Λαού έχει στελεχωθεί με φιλάθλους από τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της Ομόνοιας.

Προπονητής της ομάδας των Παλαιμάχων είναι ο Ράινερ Ράουφμαν με βοηθό το μέλος του Δ.Σ., Κώστα Χρίστου, ενώ προπονητές της ομάδας του Πράσινου Λαού είναι οι ηθοποιοί Λώρης Λοϊζίδης και Μαρίνος Χατζηβασιλείου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Στέλιος Μυλωνάς

Ομάδα Παλαίμαχων Ομόνοιας: Ράινερ Ράουφμαν, Τόνι Σαβέβσκι, Χριστόφορος Κόλα, Σοφόκλης Σοφοκλεους, Κώστας Καϊάφας, Άκης Ιωακείμ, Νικόλας Γεωργίου, Γιώργος Θεοδότου, Σπας Τζεβίζοφ, Λευτέρης Κοντολεύτερος, Γιόζεφ Κόσλεϊ, Χάρης Νικολάου, Δημήτρης Μάρης, Πανίκος Ξιούρουππας, Μάριος Νικολάου, Αλέξης Πίττας, Ανδρέας Χαρίτου, Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, Νίκος Χαραλάμπους, Σωτήρης Καϊάφας, Ανδρέας Κανάρης, Πέπης Ιακώβου, Πέτρος Κονναφής.

Εξάλλου, οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την 1η Μαΐου, θα ξεκινήσουν στις 13:00 με το Fan Day που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα του Γ.Σ.Π.

Στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Ομόνοια και στον Παναθηναϊκό, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου, θα βραβευθούν όλα τα Οργανωμένα Σύνολα και τα Σωματεία, που έχουν συνεισφέρει στην οικονομική εκστρατεία διάσωσης του Σωματείου.

Την ίδια στιγμή, στην γιγαντοοθόνη του ΓΣΠ θα αναγράφονται τα ονόματα όλων όσων έχουν συνεισφέρει οικονομικά, για την ανέγερση της Αψίδας Αλληλεγγύης στο «Ηλίας Πούλλος», με εισφορά τουλάχιστο χίλια ευρώ.

Τέλος, στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του λαχνού των 100 ευρώ, με μεγάλο δώρο ένα αυτοκίνητο Smart – Pulse.