Εκαψαν ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων στη Μελβούρνη

Σε εμπρησμό εκτιμά η αστυνομία ότι οφείλεται  η φωτιά στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού Ελλήνων στη Μελβούρνη. Το ζευγάρι βρήκε φρικτό θάνατο και το σπίτι αποτεφρώθηκε.

Η αστυνομία είναι φειδωλή στην πληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κάποιος εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού, τους σκότωσε και μετά το πυρπόλησε. Και τα δύο πτώματα έφεραν τραύματα. Για τα αίτια του θανάτου τους έγινε νεκροψία αλλά ακόμα δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. Δεν έχει, πάντως, αποκλειστεί εντελώς και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Νεκροί είναι η Σταυρούλα και ο Τριαντάφυλλος Καναδάρης. Σύμφωνα με τον αστυνομικό επιθεωρητή Τζον Πότερ ένας γείτονας στο προάστιο Γιάραβιλ, ενημέρωσε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, αστυνομία και πυροσβεστική πως το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού καιγόταν. Παρά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής οι δυο ηλικιωμένοι, που εκτιμάται ότι ήταν πάνω από 80 ετών, υπέκυψαν.

Το ζευγάρι έμενε περίπου 30 χρόνια στην περιοχή, πήγαινε τακτικά στην ελληνική εκκλησία και ήταν πασίγνωστο στη γειτονιά.