“Εδώ” ο κόσμος χάνεται…και “εκεί” συνεχίζεται η μάχη του Βίντεο

Αμείωτος συνεχίζεται ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

Εν τω μεταξύ τα άλλα δύο κόμματα της  συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αποφάσισαν να κρατήσουν σαφείς αποστάσεις απο τη νέα διαμάχη που έχει ξεσπάσει.

Το κόμμα της Ιπποκράτους έκανε λόγο για “υπερβολές” και “μικροκομματικές σκοπιμότητες”, ενώ η ΔΗΜΑΡ  σημείωσε πως “το μόνο που δεν χρειάζεται η χώρα είναι οι τεχνητές συγκρούσεις και η πόλωση των κομμάτων”.

Εν τω μεταξύ, ο ΣΥΡΙΖΑ απο την πλευρά του είναι αποφασισμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του Σίμου Κεδίκογλου, για το χαλκευμένο βίντεο Διαμαντόπουλου, ενώ η ΝΔ συνεχίζει να το “παιχνίδι” των ανακοινώσεων καθώς διαπιστώνει ότι μέσω της αντιπαράθεσης της με τον ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει κερδισμένη.

“Η υποκρισία πλέον ξεχειλίζει στον ΣΥΡΙΖΑ Εσωτερικού, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει να μιλήσει για την ουσία των λεγομένων του, κατά δήλωσή του, αναρχικού βουλευτή του” είναι η απάντηση της ΝΔ στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ και το παραμύθι συνεχίζεται…