Είστε Αρχιεπίσκοπος και όχι ιερέας…

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’ θυμήθηκε όπως φαίνεται τις παλιές του “δόξες” όταν βρισκόταν στη  Μητρόπολη Πάφου.

Όταν ήταν Μητροπολίτης Πάφου λοιπόν έπαιρνε το αυτοκίνητο οδηγώντας ο ίδος και μάλιστα χωρίς να έχει άδεια και ασφάλεια και πήγαινε από το σπίτι του στη Τάλα στη Μητρόπολη Πάφου και ξανά πίσω.

Τη περασμένη Κυριακή ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’ ταξίδευε με τον ιερέα του με το Αρχιεπισκοπικό αυτοκίνητο και στο δρόμο Κυπερούντας έμειναν από λάστιχο……

Ευτυχώς την ώρα που ο ιερέας-οδηγός, προσπαθούσε με τα ράσα να αλλάξει το λάστιχο, περνούσε από τον ίδιο δρόμο ο αείμνηστος υιός του Τάσσου Παπαδόπουλου, Νικόλας και φρόντισε με τη συνοδεία του να αλλάξουν το λάστιχο….

Μακαριώτατε, οι ασυνομικοί που σας παραχώρησε η Κυπριακή δημοκρατία που ήτανε; Μα φυσικά στα σπίτια τους…. Διότι είστε πολύ καλοσυνάτος με τους αστυνομικούς  σας και είναι γνωστό στους πάντες, ότι αρκετές φορές σας μεταφέρουν γνωστοί και φίλοι στους σε διάφορους τόπους που επισκέπτεστε για να μην ταλαιπωρηθούν οι αστυνομικοί που η κυπριακή δημοκρατία πληρώνει για την ασφάλεια σας και για να σας μεταφέρουν….

Φυσικά δεν λέμε ότι φταίνε οι αστυνομικοί -φρουροί- σας αλλά εσείς ο ίδιος που τους δίνετε κάθε μέρα άδεια να πηγαίνουν στα σπίτια τους. Αυτό το σκηνικό γίνεται καθημερινά από την ημέρα της εκλογής σας.. Εάν δεν τους χρειάζεστε ας πάνε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε τμήματα που τους χρειάζονται πραγματικά…

Είστε Αρχιεπίσκοπος Κύπρου πλέον Μακαριώτατε και όχι ιερέας και είναι καιρός πλέον να το εμπεδώσετε….