Είπαν και ένα τραγούδι …

Ευκαιρία δεν χάνουν η Μαρίνα Φιλιππίδου και ο δικηγόρος, σύζυγος της Γωγώς Αλεξανδρινού Χαράλαμπος Προύντζος , να πάρουν το μικρόφωνο και να πουν ένα τραγούδι…

Καλοφωνάρηδες και οι δύο, έκλεψαν την παράσταση στο γάμο της δημοσιογράφου – παρουσιάστριας Κατερίνας Αγαπητού που ανέβηκε το περασμένο Σάββατο τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Κριστιάν Ονουφρίου, παρουσία επώνυμων καλεσμένων και άπειρων φωτογραφικών φλας

Στο γαμήλιο δείπνο που παρέθεσαν η Κατερίνα Αγαπητού και ο Κρίστιαν Ονουφρίου, με  150 περίπου καλεσμένους, την διασκέδαση ανέλαβε με τη μελωδική φωνή του ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Προς το τέλος του γαμήλιου δείπνου όμως , πρώτα η Μαρίνα και μετά ο Χαράλαμπος πήραν το μικρόφωνο από τον Κωσταντίνο και το κέφι της παρέας ανέβασαν στο τσακίρ.

Να αναφέρουμε ότι στην δεξίωση που παραχώρησαν οι νεόνυμφοι στο Elias Beach Hotel στη Λεμεσό, παρέλασε πλήθος κόσμου, ανάμεσα σ’ αυτούς άτομα από την κοσμική ζωή του τόπου, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί. Το παρών του έδωσε ακόμα και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.