Είναι αρκετές οι ευθύνες του Χάρη Γεωργιάδη

Ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, είναι ο άνθρωπος ο οποίος αμέσως μετά την ανάληψη της Προεδρίας από τον Νίκο Αναστασιάδη, διόρισε την “λεγόμενη” διοίκηση στον Συνεργατισμό.

Σε δηλώσεις του ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών, μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες έλεγε ότι ο Συνεργατισμός πάει πολύ καλά.

Οι επιλογές του Χάρη Γεωργιάδη, όπως φάνηκε από τη  κατάληξη του Συνεργατισμού, ήταν πολύ κακές.

Δεν γίνεται, να διορίζεις ανθρώπους οι οποίοι έκλεισαν τη Λαική τράπεζα για να βοηθήσουν τον Συνεργατισμό;

Ο ίδιος δήλωσε ότι η όμάδα η οποία διόρισε θα απογείωνε τον Συνεργατισμό. Αντί αυτού όμως η “μεγάλη ομάδα” προσγείωσε ανώμαλα τον Συνεργατισμό …

Δεν μπορούμε να  μην αναφερθούμε στην επιτυχημένη διαχείριση της οικονομίας από τον Υπουργό Οικονομικών,  κατά την μνημονιακή περίοδο.

Όμως η πολιτική διαχείριση γύρω από τον Συνεργατισμό είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη και πρέπει να κριθεί.

Απέτυχε να μειώσει τον αριθμό των κόκκινων δανείων, να αναστρέψει την κατάσταση στο Συνεργατισμό και  όπως  ο ίδιος παραδέχθηκε, δεν κατάφερε να τερματίσει τη διαπλοκή.

Επίσης δεν χρειαζόταν να κάνει όλες αυτές τις μεγαλεπήβολες δηλώσεις για τη πορεία του Συνεργατισμού τη στιγμή που ο Συνεργατισμός κατρακυλούσε…

Ο Χάρης Γεωργιάδης με τους χειρισμούς του, έχει φορτώσει τον Κυπριακό λαό με δισεκατομμύρια χρέη.

Οι ευθύνες του είναι τεράστιες και τα λάθη και τις “αμαρτίες” του καλείται τώρα  να πληρώσει ο Κυπριακός λαός ως συνήθως.