Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να λέμε την αλήθεια στο λαό

Σε εξομοίωση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ προέβη ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κοτσούμπας λέγοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς διαγκωνίζονται για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της καπιταλιστικής Ε.Ε.».

Ο κ. Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στη Realnews υποστηρίζει πως «η Κουμουνδούρου δεν θέλει να λέμε την αλήθεια στο λαό» και πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς διαγκωνίζονται για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της καπιταλιστικής Ε.Ε., των μονοπωλίων, του ΣΕΒ».

Ακόμη τονίζει ότι «την επόμενη ημέρα των εκλογών, όποιος και αν έλθει πρώτος, η Ν.Δ. ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εδώ η ανεργία, οι κομμένοι μισθοί και συντάξεις, τα χαράτσια, η διάλυση της παιδείας, της υγείας».

«Ισχυρό ΚΚΕ παντού, σε όλες τις κάλπες! Αυτό θα είναι το διαφορετικό, το ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα, που κανείς δεν μπορεί να το διαβάσει διαφορετικά», αναφέρει στην συνέντευξή του ως στόχο.

Ακόμη εκτιμά ότι η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών το πιο πιθανό είναι να επιταχύνει την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού και με τα κόμματα που ήδη «προβάρονται», όπως οι «’Ελιές» και τα «Ποτάμια» ή άλλα που μπορεί να προκύψουν μετεκλογικά. Χαρακτηρίζει το «Ποτάμι» ως «τσόντα» σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.