“Δώρο” της κυβέρνησης σε ιδιώτες η ασφάλεια στα αεροδρόμια της Κύπρου !!

Χοντρό παιχνίδι με την ασφάλεια των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, στο …παρά πέντε κυριολεκτικά της εκπνοής της θητείας της κυβέρνησης του Δημήτρη Χριστόφια.

Αυτές τις ημέρες, λαμβάνει χώρα ένα απίστευτο παρασκήνιο με μεθοδεύσεις και διάφορες άλλες ενέργειες, προκειμένου ο έλεγχος στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου και άρα η ασφάλειά τους, να φύγει από την αρμοδιότητα της αστυνομίας και να περάσει στα χέρια ιδιωτών!

Λες και η ασφάλεια – σε μια χώρα που το 38% των εδαφών της το κατέχουν Τουρκικά στρατεύματα – αποτελεί ένα οποιοδήποτε αγαθό ή προϊόν που μπορούν να το διαχειριστούν ιδιώτες χωρίς τη συνδρομή της αστυνομίας, κατ’ επέκταση, δηλαδή, του λαού. Στο «παιχνίδι» φαίνεται πως έχει μπει και η πολιτική αεροπορία, η οποία ξεσηκώθηκε και ζητά να διενεργείται στα αεροδρόμια της Κύπρου έλεγχος από ιδιώτες όπως στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Απίστευτες πραγματικά καταστάσεις, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως η ιδιωτική εταιρεία στην οποία οι ιθύνοντες σκοπεύουν να δωρίσουν την ασφάλεια των δυο αεροδρομίων, πρόσκειται στο ΑΚΕΛ και στο σημερινό πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια…