Δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά – Εκτινάχθηκαν από το αυτοκίνητό τους

Δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά – Εκτινάχθηκαν από το αυτοκίνητό τους

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 24χρονος και 22χρονος μετά το σοβαρό τραυματισμό τους σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη το πρωί σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7.00 το πρωί της Κυριακής, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου μεταξύ της αερογέφυρας Αγίας Θέκλας και της αερογέφυρας ποταμού Λιοπετρίου, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το σαλούν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, πλαγιολίσθησε και εξήλθε του δρόμου, στα αριστερά όπως ήταν η πορεία του, όπου προσέκρουσε σε μεταλλικό πάσσαλο σήμανσης του ορίου ταχύτητας, τον οποίο και απέκοψε.

Συνεχίζοντας την πορεία του το αυτοκίνητο των δύο νεαρών προσέκρουσε σε δέντρα, τα οποία επίσης απέκοψε, ενώ ακολούθως προσέκρουσε στην περίφραξη του αυτοκινητοδρόμου διαπερνώντας την. Αφού το όχημα ανατράπηκε επανειλημμένα, διανύοντας απόσταση διακοσίων μέτρων περίπου, ακινητοποιήθηκε στο αριστερό χαντάκι του δρόμου.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του, οι 24χρονος και 22χρονος εκτινάχθηκαν εκτός του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά, αφού όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αυτοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο, ο πρώτος υπέστη κατάγματα στο σώμα και ο δεύτερος υπέστη κατάγματα στο δεξί του πόδι και ισχύο. Οι δύο τους είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο κρατούνται για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Στη σκηνή είχαν μεταβεί για εξετάσεις μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, καθώς και των Αστυνομικών Σταθμών Αγίας Νάπας και Ξυλοφάγου, ενώ ο αυτοκινητόδρομος είχε κλείσει προσωρινά και δόθηκε στην κυκλοφορία με το τέλος των εξετάσεων στη σκηνή.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.