Δολοφόνησε γονείς και αδελφή για να τους… κληρονομήσει! (video)

O Alan Hruby , ένας 19χρονος μαθητής του  Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα, φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα , τη FAMILIμητέρα και την αδελφή του για να αποκτήσει πρόσβαση στην περιουσία της οικογένειας, ανακοίνωσε η αστυνομία. 

Η οικογένεια του νεαρού, εξέδιδε μία εφημερίδα στην αγροτική περιοχή της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ και τα πράγματα, στην αρχή τουλάχιστον, πήγαιναν καλά. Τον τελευταίο όμως καιρό, οι οικονομικές δυσκολίες, ανάγκασαν τους ιδιοκτήτες να προβούν σε περικοπές.

Στον Άλαν όμως, δεν άρεσε η ιδέα να μειώσει τα έξοδα του. Έτσι, πυροβόλησε τον 50χρονο πατέρα του, τη 48χρονη μητέρα του και την έφηβη αδερφή του προκειμένου να είναι ο μοναδικός κληρονόμος που θα εκμεταλλευτεί την περιουσία της οικογένειας.

Τα πτώματα των άτυχων ανθρώπων, ανακάλυψε η υπηρέτρια του σπιτιού ενώ ο νεαρός, αμέσως μετά τη δολοφονία, πέρασε το σαββατοκύριακο του σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων!

Ο ίδιος συνελήφθη λίγο αργότερα και ομολόγησε το έγκλημα ενώ δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν έχει μετανιώσει αφού για την «καλή ζωή» αξίζει να κάνεις «θυσίες».

Λίγο αργότερα όμως τα «γύρισε» λέγοντας ότι είχε δανειστεί από τοκογλύφους 3.000 δολάρια και ήθελε να τα επιστρέψει.