Διπλό φονικό Στροβόλου: Αρχίζει τη Δευτέρα η ακρόαση της υπόθεσης

Τη Δευτέρα αρχίζει ενώπιον του Καργιοδικείου, η ακρόαση της υπόθεσης με το διπλό φονικό, το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου στο τρόβολο, με θύματα το ζεύγος Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου και συγκλόνισε το παγκύπριο.

Κατηγορούμενοι είναι ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής ο οποίος  παραδέχθηκε στις 7 από τις 8 κατηγορίες που του απήγγειλε η Κατηγορούσα Αρχή, και δεν παραδέχθηκε στην 6η κατηγορία που αφορά στη διάρρηξη της κατοικίας του άτυχου ζεύγους.

Οι άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοι του, η 21χρονη πρώην σύντροφος του Τζιωνή, Σάρα Σιάμς, ο  23χρονος ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος, δήλωσαν μη παραδοχή και στις οκτώ κατηγορίες.

Οι κυριότερες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι ο φόνος εκ προμελέτης, η συνωμοσία για φόνο, η συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, η ληστεία, η νυχτερινή διάρρηξη και κλοπή, και η ένοπλη είσοδος με σκοπό την κλοπή.

Το Κακουργιοδικείο, έχει ορίσει την ακρόαση της υπόθεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε η δίκη να προχωρήσει τάχιστα και χωρίς διακοπές.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, δεν αποκλείεται σε κάποιο στάδιο να διαφοροποιηθούν οι κατηγορίες για άλλον κατηγορούμενο, κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει στην πορεία της δίκης και αφού δώσει το πράσινο φως ο Γενικός Εισαγγελέας.