Θα κριθούν από το έργο τους στις δύσκολες αυτές ώρες

Το Κίνημα Οικολόγων συγχαίρει τα νεοδιορισμένα μέλη των συμβουλίων των ημικρατικών οργανισμών.

Πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα από το προσωπικό κύρος και τις γνώσεις – κάτι που δεν αμφισβητούμε για κανένα- θα κριθούν όλοι από το έργο τους στις δύσκολες αυτές ώρες που ζούμε για την Κυπριακή οικονομία και ιδιαίτερα για τους ημικρατικούς οργανισμούς.

Ευχόμαστε ότι θα εργαστούν με γνώμονα το καλό των εργαζομένων στους ημικρατικούς οργανισμούς αλλά και το κοινό καλό και συμφέρον ολόκληρου του Κυπριακού λαού.

Όμως δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε για ακόμα μια φορά την δυσαρέσκεια μας για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε η οποία απλά επανέλαβε την πάγια τακτική της κομματοκρατίας και αναξιοκρατίας. Το γεγονός ότι οι προεδρίες των ημικρατικών οργανισμών χρωματίζονται κομματικά αποτελεί μόνο μία από τις ενδείξεις του κομματικού παρασκηνίου. Εμείς, ως Οικολόγοι απείχαμε- για ακόμα μια φορά- από αυτό το κομματικό αλισβερίσι. Επιτέλους οι πολίτες οφείλουν να αναγνωρίσουν την διαφορά στην πολιτική πρακτική και να την εκτιμήσουν αναλόγως.

Δυστυχώς όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε – καθώς κλείνει μία από τις πιο δύσκολες χρονιές για τον Κυπριακό λαό – ότι παρόλο το μεγάλο σοκ και τις δυσκολίες που περνάμε, η κομματοκρατία , η διαπλοκή, η πελατοκρατία, αναξιοκρατία κλπ , κάποια από τα συστατικά τα οποία μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση, καλά κρατούν και βασιλεύουν.

ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ !

ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΩΝ