ΔΗΣΥ: Ποιο επίπεδο, ποιότητας ζωής προτείνει το ΑΚΕΛ να ακολουθήσουμε;

Ποιο επίπεδο, ποιότητας ζωής προτείνει το ΑΚΕΛ να ακολουθήσουμε; Διερωτάται σε γραπτή ανακοίνωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός για τη χθεσινή επίθεση ΑΚΕΛ και συγκεκριμένα του Ευρωβουλευτή του κομματος, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, κατά των αρχών και αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το ΑΚΕΛ δεν χάνει ευκαιρία να προβάλει τον ευρωσκεπτικισμό του και η επίθεση κατά των αρχών και αξιών, του μοντέλου και του επιπέδου ποιότητας ζωής στην Ευρωπαϊκή Ένωση που έγινε χθες, το αποδεικνύει ξεκάθαρα.

Προφανώς για το ΑΚΕΛ, η Ευρώπη δεν πρέπει να διατηρήσει τις αρχές και τις αξίες της και δεν πρέπει να παρέχει στους Ευρωπαίους ποιότητα ζωής κι ένα επίπεδο ασφάλειας στην καθημερινότητά τους.

Έτσι το ΑΚΕΛ διαστρεβλώνοντας τα πάντα, επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ερμηνεύει τη φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων ως επίθεση στην πολυπολιτισμικότητα, την ενίσχυση του κράτους δικαίου ως μέτρα κατά της διαφορετικότητας και την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος ως κατάργηση της αλληλεγγύης.

Ποιο επίπεδο ποιότητας ζωής και ποιο μοντέλο προτείνει λοιπόν το ΑΚΕΛ ν’ ακολουθήσουμε όταν βάλλει κατά του ευρωπαϊκού μοντέλου και του επιπέδου ζωής που υπάρχει σήμερα στην Ευρώπη;