ΔΗΣΥ: Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μετέτρεψε την κρίση και την χρεοκοπία σε ανάπτυξη

Σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου έκανε λόγο για την αξιοπιστία και τη στρατηγική ενός Προέδρου της Δημοκρατίας.

“Αξιόπιστος Πρόεδρος είναι αυτός που έβγαλε την χώρα από την μαύρη τρύπα της χρεοκοπίας και της φτώχειας και την οδηγεί σήμερα και στα επόμενα χρόνια σε δρόμο ανάπτυξης και ευημερίας. Υπάρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από αυτή που έχει δείξει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μετατρέποντας την κρίση και την χρεοκοπία σε ανάπτυξη;” τονίζει.

Επισημαίνει παράλληλα ότι “αξιόπιστος Πρόεδρος είναι αυτός που έφερε το κυπριακό στο πιο προχωρημένο σημείο στον πυρήνα της ασφάλειας των Κυπρίων και της Κύπρου και της κατάργησης των εγγυήσεων, παρεμβάσεων της Τουρκίας και της πλήρους αποχώρησης του κατοχικού στρατού. Υπάρχει πιο αξιόπιστος Πρόεδρος για την Κύπρο από αυτόν που έχει αυτή την στρατηγική, που κάνει και τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας να μιλά για μια μεγάλη εθνική επιτυχία;”.

“Οι πολίτες γνωρίζουν ότι με τον Νίκο Αναστασιάδη, έχουμε στρατηγική, μια κοινή στρατηγική με την Ελλάδα η οποία δημιουργεί κεκτημένα” κατέληξε.