ΔΗΣΥ: Ο Παπαδόπουλος και το επιτελείο του προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες τους

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μακριά από την άρνησή του να δεχτεί την ηπιότερη πρόταση για ένα εφ’άπαξ τέλος 6,75/9,9% τον Μάρτιο 2013, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός:

Συνεχίζοντας τη γραπτή ανακοίνωση:

Τα γεγονότα είναι γεγονότα και δεν αλλάζουν ούτε με δηλώσεις ούτε με προπαγάνδα.

Όλος ο κόσμος ξέρει ότι το 2013 ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έφερε από το Γιούρογκρουπ απόφαση για ένα εφ’άπαξ ειδικό τέλος 6,75/9,9% και πρότεινε μάλιστα στη Βουλή εξαίρεση των πρώτων €20.000.

Γεγονός είναι ότι ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος απέρριψε μαζί με το ΑΚΕΛ και τους υπόλοιπους της αντιπολίτευσης αυτή την πρόταση και έτσι η Κύπρος οδηγήθηκε στο προσχεδιασμένο από το 2012 «κούρεμα».

Γεγονός είναι ότι ουδέποτε υπήρξε δεύτερη απόφαση του Γιούρογκρουπ όπως αναληθώς ισχυρίζονται τώρα ο Ν. Παπαδόπουλος και το επιτελείο του, για να κρύψουν τις ευθύνες του.

Γεγονός είναι, επίσης, ότι μετά την άρνησή του να δεχτεί την ηπιότερη πρόταση, ο κ.Νικόλας Παπαδόπουλος ψήφισε θετικά την επιβεβλημένη απόφαση για το τελικό «κούρεμα».

Με ποιά λογική επιτίθεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν οι αποφάσεις του 2013 φέρουν τη δική του σφραγίδα και είχαν και τη δική του ψήφο;