ΔΗΣΥ: Θα παραμείνουμε δίπλα στον ΠτΔ στηρίζοντας τις εθνικές προσπάθειες για τον τόπο

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός συγχαίρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του ευχόμαστε καλή και παραγωγική θητεία. Θα παραμείνουμε δίπλα του στηρίζοντας τις εθνικές προσπάθειες για τον τόπανέφερε σε δηλώσεις της η αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Σταυριάνα Α. Κοφτερός:

Με την επίσημη διαβεβαίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων που τελέστηκε σήμερα και την ορκωμοσία του Υπουργικού Συμβουλίου αύριο, το εκ του συντάγματος τελετουργικό ολοκληρώνεται και η νέα Κυβέρνηση αναλαμβάνει καθήκοντα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με ισχυρή εντολή συνεχίζει στην νέα πενταετία 2018 – 2023 με σταθερά βήματα μπροστά προς την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη για την σύγχρονη Κύπρο της νέας εποχής.

Πετύχαμε πολλά την προηγούμενη πενταετία. Υπάρχουν όμως ακόμη προκλήσεις οι οποίες είναι στο επίκεντρο της προσοχής και των στόχων της νέας κυβέρνησης για να μειωθεί περαιτέρω η ανεργία και να επιτύχουμε συνθήκες πλήρους απασχόλησης με αξιοπρεπείς και αμειπτικές θέσεις εργασίας. Ύψιστη προτεραιότητα μας η συνέχιση της προσπάθειας για εξεύρεση μιας σωστής και βιώσιμης λύσης στο εθνικό πρόβλημα που θα επανενώνει την πατρίδα μας.

Πεποίθηση μας να συνεχίσουμε όλοι, πολιτικές δυνάμεις και κοινωνία, στο δρόμο που πρόκρινε ο λαός. Δηλαδή με σύνεση και συνεννόηση να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία του τόπου και τον εκσυγχρονισμό του κράτους σε σύγχρονη πολιτεία που να υπηρετεί τον πολίτη.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός συγχαίρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του ευχόμαστε καλή και παραγωγική θητεία. Θα παραμείνουμε δίπλα του στηρίζοντας τις εθνικές προσπάθειες για τον τόπο.