ΔΗΣΥ για επιτρόπους: Η Αριστερά της Κύπρου, ξεκίνησε την τυφλή ισοπεδωτική κριτική

Η Αριστερά της Κύπρου, ξεκίνησε την τυφλή ισοπεδωτική κριτική, τόνισε σε γραπτή δήλωσή του ο Ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Λευτέρης Χριστοφόρου .

Αυτούσια η δήλωση:

Πριν ακόμα ψηφισθεί και λάβει εντολή η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ομάδα της Αριστεράς του ευρωκοινοβουλίου και η Αριστερά της Κύπρου, ξεκίνησαν την τυφλή ισοπεδωτική, ανυπόστατη και άδικη κριτική.

Δυστυχώς η Αριστερά δεν μπορεί να κρύψει τον ευρωσκεπτικισμό της και τη μόνιμη αντίδρασή της ενάντια στους θεσμούς και τη φιλοσοφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πιστεύουμε ότι αποτελεί θετική εξέλιξη το ότι στη σύνθεση της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέλαβε Αντιπροεδρία ο Έλληνας Επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς καθώς και το χαρτοφυλάκιο της Υγείας, η Κύπρια Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου.

Εμείς θεωρούμε ότι επιβάλλεται η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή να υπερασπίζεται και να θωρακίζει τις ευρωπαϊκές μας αρχές και αξίες και τον ευρωπαϊκό μας Πολιτισμό.

Επίσης χαιρετίζουμε το ότι για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή διασφαλίστηκε η Ισότιμη παρουσία των δύο φύλων, κάτι που η Αριστερά με τη μηδενιστική της πολιτική δεν το θεώρησε ούτε και αυτό ως θετικό στη νέα σύνθεση της Επιτροπής.