ΔΗΣΥ: Ας αποφασίσει ο κ. Άντρος Κυπριανού τι θέλουν στο Κυπριακό

Ας αποφασίσει ο κ. Άντρος Κυπριανού τι θέλουν στο Κυπριακό, τόνισε σε γραπτή ανακοίνωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός, απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Σε σημερινές δηλώσεις του σε σχέση με το Κυπριακό, ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού, υπέπεσε σε αντιφάσεις και χωρίς μάλιστα να μας λέει τί το ΑΚΕΛ θέλει. Από τη μια μας είπε πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν κατηγορηματικός πως δεν αναμένεται κάποια εξέλιξη και από την άλλη, στην επόμενη γραμμή, μας είπε πως ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση μιλούν για επικείμενη πρωτοβουλία στο Κυπριακό.

Εμείς στον Δημοκρατικό Συναγερμό είμαστε ξεκάθαροι και ξέρουμε τι θέλουμε. Και αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο Κραν Μοντανά σε μια διαδικασία καλά προετοιμασμένη. Είναι αυτό που επιδιώκει και ο ΠτΔ, είναι αυτό που έχει ξεκαθαρίσει κατ´ επανάληψη στην κ. Λουτ.

Αυτό που ο κ. Άντρος Κυπριανού δεν απάντησε σήμερα είναι τι το ΑΚΕΛ θέλει. Θέλουν ή δε θέλουν κινητικότητα και επανέναρξη του διαλόγου; Ας μας ξεκαθαρίσουν επιτέλους τι θέλουν, πέραν από του να βάλλουν καθημερινά εναντίον του ΠτΔ, της κυβέρνησης και του Δημοκρατικού Συναγερμού.