ΔΗΣΥ: Από την πρώτη Κυριακή δίνουμε ισχυρή εντολή στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Από την πρώτη Κυριακή δίνουμε ισχυρή εντολή στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδόμου σε δήλωση του για τις επικείμενες Προεδρικές εκλογές:

-αποφασίζουμε να συνεχίσουμε σταθερά σε δρόμο ανάπτυξης και δημιουργίας

Μένουν τρεις μέρες μέχρι την ώρα της κάλπης.

Την Κυριακή αποφασίζουμε την πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα μας στα επόμενα χρόνια.

Στην κάλπη θα πούμε:

– αν θέλουμε να συνεχίσουμε με σταθερά βήματα, σε δρόμο ανάπτυξης και συνεχών βελτιώσεων, με τη διακυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη,

– ή αν θα λοξοδρομήσουμε με πειράματα και αμφίβολες πολιτικές ή αν ακόμα θα πάμε πίσω στις πολιτικές που πριν λίγα χρόνια είχαν φέρει καταστροφή.

Την τελική απόφαση θα την πάρουμε τη μεθεπόμενη Κυριακή, στις 4 Φεβρουαρίου. Χρειάζεται όμως αυτή την πρώτη Κυριακή να δώσουμε ισχυρή εντολή στον Πρόεδρο μας.

Γιατί το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου μετρά. Γιατί όσο περισσότερη δύναμη δώσουμε στην απόφαση για να συνεχίσουμε σε δρόμο ανάπτυξης και δημιουργίας, τόσο πιο κοντά θα είμαστε στην τελική απόφαση που χρειάζεται η χώρα μας.

Η χώρα μας έχει ηγεσία και πολιτικές που την κάνουν συνεχώς καλύτερη. Ακούμε άλλους να αλληλοκατηγορούνται διότι συνεργάστηκαν σε κάτι. Εμείς λέμε ότι χρειάζονται συνεργασίες.

Η χώρα μας έχει ανάγκη τις πολιτικές και τις προτάσεις του Νίκου Αναστασιάδη οι οποίες εξασφαλίζουν και την απαραίτητη συναίνεση, για να προχωράμε με μεγάλους σχεδιασμούς και οφέλιμες πολιτικές για τους πολίτες.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την υπεροχή του Προέδρου και της πρότασής μας. Αυτό όμως δεν θα συμβεί από μόνο του. Χρειάζεται η ψήφος μας. Την Κυριακή, στις 28 του μήνα, δίνουμε ισχυρή εντολή στο Νίκο Αναστασιάδη.