ΔΗΠΑ: Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη για το πόρισμα της Ερευνητικής για Συνεργατισμό

Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη για το πόρισμα της Ερευνητικής για Συνεργατισμό, τόνισε σε γραπτή ανακοίνωση η ΔΗ.ΠΑ.

Ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ είχαμε ζητήσει την δημοσιοποίηση του πορίσματος της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Μετά την σημερινή δημοσιοποίηση του πορίσματος, δυστυχώς η κοινή γνώμη, βρίσκεται στο ίδιο έργο θεατής: γίνεται λόγος για πολιτικές, διοικητικές και άλλες ευθύνες, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα της Επιτροπής.

Τον λόγο έχει πια η Δικαιοσύνη. Θα αναμένουμε την κατάληξη και τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη, έτσι ώστε να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα του λαού, αν πραγματικά αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα και να υπηρετηθεί επιτέλους η προσπάθεια που άπαντες πρέπει να υπηρετήσουμε: χρηστή διοίκηση, η αξιοκρατία και το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου.

Μετά τα όσα επαίσχυντα συνέβησαν στο παρελθόν, που οδήγησαν την οικονομία σε κατάρρευση και τον λαό σε περιπέτειες που είχαν σαρωτικές συνέπειες, δεν έχουμε το δικαίωμα αλλά και την πολυτέλεια, να διαιωνίζουμε πρακτικές και συμπεριφορές που αφήνουν στο απυρόβλητο, εκείνους που ευθύνονται για τα δεινά των πολιτών.