ΔΗΠΑ: Αποκαλυπτήρια με απώλειες και καρφιά Φλουρέντζου, στον Καρογιάν αλλά και στον Νικόλα

Μπηχτές και στον Λόφο…

Ο Χρίστος Φλουρέντζος με τις δηλώσεις του στη Σημερινή της Κυριακής 23.09.2018, επιβεβαιώνει το παλαιότερο μας ρεπορτάζ 27.08.2018 που αφορούσε τη δημιουργία μιας επιπλέον πολιτικής κίνησης του ευρύτερου κεντρώου χώρου με το όνομα ΔΗΑΝΑ (συνένωση Αλληλεγγύης, Συμμαχίας, Έπαλξης, Οικολόγων και αποστασιοποιημένους/απογοητευμένους της ΔΗΠΑ).

Μαθαίνουμε όμως ότι τον Παπαχαραλάμπους δεν τον εμπιστεύονται και τον θεωρούν μη ικανό και επιπόλαιο για τέτοιο εγχείρημα ενώ για τον Πατσαλίδη του έδωσαν τελεσίγραφο να διαλέξει που ανήκει, διότι ο Καρογιάν και η ομάδα του έχουν «θυμώσει» με αυτά που γράφονται!

Ο ίδιος ο κ. Φλουρέντζος «θεωρεί ανίκανους τόσο τον νυν όσο και τον πρώην Πρόεδρο του ΔΗ.ΚΟ, ιδιαίτερα στο να αναλάβουν πρωτοβουλίες συνένωσης του ευρύτερου πολιτικού κέντρου, αναφέροντας για τον τρίτο πόλο με νέα μυαλά και νέους ανθρώπους»!

Έναν Εμανουέλ Μακρόν ρε παιδιά !!!  Δύο κομματίδια όπως καταντήσατε, δεν μπορείτε να τον βρείτε;

Ε ρε γλέντια μια ζωή αυτό το ΔΗ.ΚΟ με τους αποστάτες και τους διαγραφέντες του!

Ο κ. Φλουρέντζος σε ένα άλλο σημείο των δηλώσεων του αναφέρει «ότι ο Μάριος Καρογιάν δεν μπορεί να ηγηθεί της νέας πολιτικής κίνησης με το όνομα ΔΗ.ΠΑ διότι δεν μπορεί να αποτελέσει το καινούργιο (δηλαδή θα είναι ένα αντί – ΔΗ.ΚΟ) αφού μόνη του έγνοια είναι να καρπώνεται την εξουσία στις πλάτες των άλλων – εξυπηρετώντας προσωπικά και πολιτικά του συμφέρονται, ενώ για τον Νικόλα Παπαδόπουλο θεωρεί ότι φέρει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση την οποία έχει φέρει το ΔΗ.ΚΟ ως Πρόεδρος του».

Δηλαδή αυτό που λένε πολλοί παράγοντες μέσα στο ΔΗ.ΚΟ και εκτός και το ξανά γράψαμε σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης ότι άγεται και φέρεται από την αυλή του και πολιτεύονται κατά το δοκούν – ψηφίζουν νομοσχέδια της κυβέρνησης και οι στενοί του συνεργάτες την ίδια ώρα βρίζουν την κυβέρνηση! Νέα στρατηγική!

Την ίδια ώρα ο κ. Φλουρέντζος ρίχνει την σπόντα του και στον Λόφο με αποδέκτη τον ίδιο τον Πρόεδρο Αναστασιάδη αφού αναφέρει «ας προβληματίσει τον Πρόεδρο ως προς το ποιους επιλεγεί για συνεργάτες του».

Στέλνοντας το μήνυμα στον Λόφο ότι κάποιοι από αυτούς κορόιδευαν τον Νίκαρο και παράλληλα ψήφους δεν του έδωσαν μόνο οι σασμένοι «ποικιλοτρόπως» όπως: ο Καρογιάν (υπέρ Υπουργός), ο Πάλμας (Υφυπουργός), ο Φωτίου (Επίτροπος), ο Κενεβέζος (Πρέσβης), ο Λακκοτρύπης (Υπουργός), η Αθηνά (ΕΕΥ), ο Νέστορος (ΔΕΑ), ο Θωμά (ΑΑΠ), ο Παπαδόπουλος (ΕΔΥ), ο Κουράτος (ΕΕΥ), ο Καμπανέλλας (CIPA) και καμιά 20αρια αυλικοί και φίλοι τους!

Για να είμαστε δίκαιοι όμως ο κ. Φλουρέντζος έχει μια μεγάλη δόση αλήθειας σε όσα λέει διότι η Λαιμητόμος.com,  είναι σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι και μάλιστα – ενημέρωσης με καφεδάκι που λέμε – ότι στο περιβάλλον της ΔΗ.ΠΑ υπάρχει μουρμούρα και απογοήτευση για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν σε θέματα διορισμών, προσέγγισης και παραγκωνισμού τους από τον Λόφο, τους Υπουργούς και ευρύτερα την κυβέρνηση που διερωτώνται γιατί τους στήριξαν τελικά και πούλησαν το κόμμα τους.

Πολλοί δελφίνοι έχουν παράπονα από τα τελευταία βολέματα Γιακουμή και Σιάλαρου και δηλώνουν ήδη αποστασιοποιημένοι και αγκρισμένοι…

Θα δούμε όμως στις 21 Οκτωβρίου στη φιέστα που διαλαλούν οι της ΔΗ.ΠΑ…

Πάντως ο Φλουρέντζος πλέον είναι κόκκινο πανί και στο περιβάλλον Καρογιάν και στο περιβάλλον Νικόλα οι οποίοι ως «ψηλομύτες» το παίζουν πιο αδιάφοροι. Στο δε περιβάλλον Καρογιάν, πρωτοκλασάτα στελέχη του αναφέρουν ότι δεν το ήθελαν από την αρχή αφού τα ίδια είχε ξανά κάνει στον Μάριο όπως οι ίδιοι τα λένε ας πούμε στο μαειρκό στην «Στοά του Δημήτρη».

Από την άλλη το μένος όλων αυτών έναντι του Νικόλα Παπαδόπουλου στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, είχε διαφορετικούς λόγους για τον καθένα και ξεκάθαρα ήταν θέμα χρόνου να μην ταυτίζονται τα θέλω και οι φιλοδοξίες όλων αυτών.

Ο Λόφος και ο ΔΗ.ΣΥ/Αβέρωφ – ο οποίος δουλεύει όλους από λίγο, φαίνεται να είναι πλήρως αδιάφοροι για όλα αυτές τις εξω/εσωκομματικές διαφορές, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να κακοφανεί του ΔΗ.ΚΟ και του Νικόλα διότι αναμένονται σημαντικά θέματα στη Βουλή… και στηρίζονται στο ΔΗ.ΚΟ με το οποίο τα βρήκαν σε πολλά…

Μάριε ψέκασε ακόμη λίγο γιατί θα σε φάνε!

Θα τα παρακολουθούμε από κοντά… μόνο μην μας τρελάνετε που, πως και γιατί!