Δημοσκόπηση του περιοδικού «Forbes»: Οι Τεξανοί θέλουν για κυβερνήτη τους τον Μάθιου Μακόναχι

Μπορεί να μην έχει ακόμη ανακοινώσει ότι θα κατέβει στην πολιτική, ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός Mάθιου Μακόναχι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους αμερικανούς ψηφοφόρους. Ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί πως, μετά την υποκριτική θα κατακτήσει και την… πολιτική.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Μακόναχι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιδιώξει έναν πολιτικό ρόλο και πιο συγκεκριμένα, έδειξε να φλερτάρει με το αξίωμα του κυβερνήτη του Τέξας. Εκεί άλλωστε είναι η γενέτειρά του. Ωστόσο, ο νυν κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, Ρεπουμπλικανός, έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως θα επιδιώξει την επανεκλογή του το 2022. Εάν λάβει όμως υπόψη του τις δημοσκοπήσεις, τότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφθεί σοβαρά καθώς η πλειοψηφία των Τεξανών ψηφοφόρων είναι με το μέρος του ηθοποιού Μακόναχι.

Δημοσκόπηση, που δημοσιεύει το περιοδικό «Forbes»
δείχνει ότι οι Τεξανοί θέλουν για κυβερνήτη τους τον γοητευτικό Αμερικανό ηθοποιό. Το 60% των Δημοκρατικών θα ψήφιζαν «δαγκωτό» Μακόναχι, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου του Τέξας και της εφημερίδας «Dallas Morning News».
Με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, το 45% των ψηφοφόρων του Τέξας τάσσονται υπέρ του 51χρονου Μακόναχι ενώ το 33% επιθυμούν την παραμονή του νυν κυβερνήτη του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ στο αξίωμα.