Δημητρίου: Το ΑΚΕΛ σήμερα υποκινεί τον κόσμο σε ανυπακοή

Δημητρίου: Αν στο ΑΚΕΛ υποβαθμίζουν το δικαίωμα στη ζωή να βγουν να το πουν. Να βγουν και να πουν στις χιλιάδες των συμπολιτών μας που ήταν θετικοί στον ιό, στις χιλιάδες των εργαζομένων στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, πως δεν τους νοιάζει η επιδημιολογική εικόνα, πως δεν μπορούν να συμμεριστούν τις αγωνίες τους για την επόμενη μέρα.

Το δικαίωμα στη ζωή είναι υπεράνω όλων των άλλων. Και της διαμαρτυρίας και της μετακίνησης, και όλων των άλλων ατομικών ελευθεριών που δυστυχώς περιορίζονται αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας. Όχι μόνο στην Κύπρο, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο.

Το ΑΚΕΛ σήμερα υποκινεί τον κόσμο σε ανυπακοή. Λέει δημόσια, αντιφατικά με τα όσα δήλωνε μέχρι το Σάββατο, πως περιορίζεται η δημοκρατία. Προσθέτει επίσης, το επικίνδυνο, πως η κυβέρνηση του Συναγερμού, βάζει ως πρόσχημα την πανδημία.

Η δική μας απάντηση ξεκάθαρη. Αν στο ΑΚΕΛ υποβαθμίζουν το δικαίωμα στη ζωή να βγουν να το πουν. Να βγουν και να πουν στις χιλιάδες των συμπολιτών μας που ήταν θετικοί στον ιό, στις χιλιάδες των εργαζομένων στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, πως δεν τους νοιάζει η επιδημιολογική εικόνα, πως δεν μπορούν να συμμεριστούν τις αγωνίες τους για την επόμενη μέρα.

Σήμερα έχουμε μια καλή εικόνα. Και επιδημιολογικά και στην οικονομική διαχείριση της πανδημίας. Δεν το λέμε εμείς. Το λένε άλλοι, εκτός Κύπρου, για μας. Ας μην διαλύσουμε σήμερα τα όσα με κόπο κτίσαμε, ας μην επιτρέψουμε πισωγύρισμα.