Δημητρίου: Το ΑΚΕΛ δεν είχε ποτέ μέτρο για να το χάσει σήμερα

«Το ΑΚΕΛ δεν είχε ποτέ μέτρο για να το χάσει σήμερα», ανέφερε σε δήλωσή του απάντηση στο ΑΚΕΛ, ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Το ΑΚΕΛ επιμένει να μιλά για την ηθική άλλων μετά από μια βδομάδα που περιμένουμε απάντηση αν συμφωνούν, ναι ή όχι, στο να δοθούν στο φως τα ονόματα των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια, μαζί και με τα ονόματα όλων όσων διαγράφηκαν τα δάνειά τους. Είτε αυτά είναι πρόσωπα, είτε είναι κόμματα, είτε είναι εταιρίες συνδεδεμένες με κόμματα, είτε είναι κομματικές οργανώσεις. Όχι μόνο δεν απαντούν, γιατί άραγε δεν ξέρουμε, αλλά έρχονται και συζητούν για ηθική.

Δεν ελπίζουμε πως στο ΑΚΕΛ θα διαβάσουν τη σημερινή ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για να δουν τα επτά σημεία που παραθέτει και που ξεκαθαρίζουν πως τίποτε το μεμπτό δεν υπάρχει, είτε στην περίπτωση της πολιτογράφησης, είτε στα υπηρεσιακά ταξίδια είτε στο προσωπικό ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Και δεν το ελπίζουμε γιατί στο ΑΚΕΛ δεν είχαν ποτέ μέτρο για να το χάσουν σήμερα. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως πρόσθεσαν, άγνωστο επίσης γιατί, μια άδεια οπλοφορίας που ποτέ δεν υφίστατο και για αιτήματα ιδιωτικής εταιρίας που αφορούν άλλη ιδιωτική εταιρία και όχι το κράτος.