Δημητρίου: Μοναδική στόχευση του ΑΚΕΛ είναι η απομάκρυνση του Προέδρου Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ από την εξουσία

Μοναδική στόχευση του ΑΚΕΛ είναι η απομάκρυνση του Προέδρου Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ από την εξουσία, τόνισε σε γραπτή δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, βουλευτής Δημήτρης Δημητρίου

Για το ΑΚΕΛ όπως άλλωστε παραδέχτηκε σήμερα ο ίδιος ο Γ.Γ. Άντρος Κυπριανού στη συνέντευξή του στον Φιλελεύθερο, αποτελεί προτεραιότητα όχι τι είναι καλύτερο να γίνει για την κοινωνία και τη χώρα, αλλά η απομάκρυνση του Προέδρου Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ από την εξουσία.

Μια στάση που δικαιολογεί και πολλά από εκείνα που είδαμε και ακούσαμε προεκλογικά από το ΑΚΕΛ, εφόσον αυτή ήταν και παραμένει τελικά η στόχευση τους.

Για εμάς στο ΔΗΣΥ και την κυβέρνηση Αναστασιάδη, μοναδική πολιτική στόχευση παραμένουν οι πολιτικές εκείνες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη και παράλληλες οι πολιτικές εκείνες που αποτελούν και φέρουν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την Κύπρο.

Θα συνεχίσουμε στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών και παράλληλα στην οδό των συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο. Αυτό είναι που περιμένει η κοινωνία από το ΔΗΣΥ κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.