Άντρος: Προτεραιότητά μας, η απομάκρυνση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ από την εξουσία

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, σε συνέντευξή του εφ’ όλης της ύλης, στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών καθώς και στους σχεδιασμούς του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές.

Ο Άντρος Κυπριανού ανέφερε ’οτι ο σχεδιασμός για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, θα απασχολήσει τα αρμόδια όργανα του κόμματος πολύ πιο νωρίς από τις προηγούμενες προεδρικές εκλογές.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κυπριανού, ο κόσμος του ΑΚΕΛ πιέζει για συνεργασίες με πολιτικές δυνάμεις που θα οδηγήσουν σε απομάκρυνση του Νίκου Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ από την εξουσία.

Ξεκαθάρισε ότι οι συνεργασίες θα πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο μια πολιτικής πλατφόρμας για μια κυβέρνηση που θα φέρει ξανά την προοπτική της ελπίδας στο Κυπριακό και θα εργάζεται προς όφελος των πολλών.

Επόμενος σταθμός για το ΑΚΕΛ, όπως επεσήμανε ο Άντρος Κυπριανού, είναι το Συνέδριό του κόμματος, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον Ιούνιο του 2020, με τον ίδιο να δηλώνει ότι έχει λάβει τις αποφάσεις του.

Πηγή: Philenews.com

Check Also

Νικόλας: Το ΔΗΚΟ επιμένει και διεκδικεί την υιοθέτηση αντισταθμιστικών μέτρων για την αύξηση του κόστους των βασικών αγαθών

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, …

9η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας – Αιγύπτου – Κύπρου: Κοινή Διακήρυξη

Η 9η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας – Αιγύπτου  -Κύπρου, πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα. Στην Κοινή …