Δημητρίου: Επιλέγουμε να πορευτούμε μπροστά, σταθερά και υπεύθυνα

Επιλέγουμε να πορευτούμε μπροστά, σταθερά και υπεύθυνα, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του υποψηφίου Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, Αννίτα Δημητρίου:

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών. Σε λίγες μέρες οι πολίτες θα αποφασίσουν για το μέλλον του τόπου μας, πώς θα πορευτούμε την επόμενη πενταετία.

Από την χθεσινή τηλεμαχία οι πολίτες θα πρέπει να κρίνουν και να αποφασίσουν ποιος διασφαλίζει την σταθερότητα, την προοπτική, την ανάπτυξη, ποιος έχει συγκεκριμένο σχεδιασμό και προσανατολισμό. Ποιος ηγετικά και στρατηγικά μπορεί να ενισχύσει τα κεκτημένα του σήμερα και σε στέρεο παρόν να οδηγήσει την Κύπρος μας στο αύριο.

Αυτός είναι ο Πρόεδρος μας, ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μέσα από μια συναινετική και συνενωτική πολιτική έχει αποδείξει στην πράξη ότι λειτουργεί αποτελεσματικά για το καλό του τόπου και του κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Με συλλογική προσπάθεια και με πνεύμα συνεργασίας θα πρέπει να στηρίξουμε την πραγματική και ουσιαστική αλλαγή που ξεκίνησε από το 2013 με την διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη και με την ίδια υπευθυνότητα θα πρέπει να πορευτούμε και την επόμενη πενταετία.

Έχουμε ως κράτος και ως λαός επανακτήσει την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια μας.

Γι’αυτό επιλέγουμε να πορευτούμε μπροστά, σταθερά και υπεύθυνα.

Με ανάπτυξη και προοπτική.

Χωρίς μεγαλοστομίες, χωρίς ψιθυρολογίες.

Μόνο με ευθύνη και συνέπεια.