Δημητρίου: Είναι η διακυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ που επαναφέρει την αξιοπρέπεια στον εργαζόμενο

Δημητρίου: Είναι η διακυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ που επαναφέρει την αξιοπρέπεια στον εργαζόμενο. Την αξιοπρέπεια στον πολίτες. Την αξιοπρέπεια στην οικογένεια. Όχι το ΑΚΕΛ.

Η κοντή μνήμη, και στα της οικονομίας, είναι μια πλευρά της τακτικής του μηδενισμού εκ μέρους του ΑΚΕΛ. Είναι ο ίδιος τακτικισμός που προωθεί την προπαγάνδα. Είναι η επιβεβαίωση της θεωρίας πως όταν πεις χίλιες φορές ένα ψέμα, θα το πιστέψεις και εσύ ο ίδιος που το λες.

Ξεχνάνε στο ΑΚΕΛ ότι χρεωκόπησαν τη χώρα.

Ξεχνάνε στο ΑΚΕΛ ότι γέμισαν την Κύπρο κοινωνικά παντοπωλεία.

Ξεχνάνε στο ΑΚΕΛ την επιδοματική πολιτική που την είχαν κάνει βασική οικονομική πολιτική της διακυβέρνησης τους.

Ξεχνάνε το ΑΚΕΛ ότι στέρησαν από τον εργαζόμενο την αξιοπρέπειά του.

Και τώρα που βάσει των επίσημων στοιχείων της στατιστικής, οι μισθοί αυξάνονται, το ΑΚΕΛ βάλλει κατά του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού ο οποίος τόνισε το αυτονόητο. Αυτό που βιώνει η κοινωνία στην καθημερινότητά της. Πως τα πράγματα πάνε καλύτερα στην οικονομία.

Είναι η διακυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ που επαναφέρει στα πόδια της την οικονομία. Όχι το ΑΚΕΛ. Είναι η διακυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ που επαναφέρει την ανάπτυξη. Όχι το ΑΚΕΛ. Είναι η διακυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ που καταφέρνει τη συνεχή αύξηση της απασχόλησης άρα, και τη μείωση της ανεργίας. Όχι το ΑΚΕΛ. Είναι η διακυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ που επαναφέρει την αξιοπρέπεια στον εργαζόμενο. Την αξιοπρέπεια στον πολίτες. Την αξιοπρέπεια στην οικογένεια. Όχι το ΑΚΕΛ.

Η κοινωνία δεν έχει κοντή μνήμη. Και να θέλει, δεν μπορεί να ξεχάσει την καταστροφική διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ. Οι μόνοι που την ξέχασαν, οι μόνοι που θέλουν να μας πείσουν πως ζήσαμε ονειρικά και παραδεισένια από το 2008 μέχρι το 2013 είναι η ηγεσία και τα στελέχη του ΑΚΕΛ. Τους αφήνουμε στη μοναξιά τους.