Δημητρίου: Είναι έκδηλο ότι κάποιοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους

Σε γραπτή ανακοίνωση της η εκπρόσωπος τύπου του επιτελείου Νίκου Αναστασιάδη, Αννίτα Δημητρίου αναφερόμενη στις κατηγορίες ΑΚΕΛ, είπε ότι “Είναι έκδηλο ότι κάποιοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους”.

“Θεσμικά, πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένοι παραμένουν στη συνείδηση του λαού εκείνοι που άφησαν την Κύπρο στον αναπνευστήρα, αυτοί που άφησαν την Κύπρο εκτός αγορών με το απαγορευτικό επιτόκιο του 16%, αυτοί που ‘πέτυχαν’ 22 διαδοχικές υποβαθμίσεις από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, αυτοί που άφησαν τα ρευστά διαθέσιμα του κράτους μόνο για 30 μέρες, αυτοί που φεύγοντας από την εξουσία οδήγησαν χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανεργία, στον πόνο και τη μιζέρια.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με σεβασμό και σοβαρότητα έστειλε στον Γενικό Ελεγκτή να εξετάσει ένα κομμάτι της ‘βιομηχανίας λάσπης’ που το εκφραστικό όργανο του ΑΚΕΛ έχει παράξει και τα στελέχη του ΑΚΕΛ αναπαράγουν μέχρι και σήμερα.

Το έχουμε πει, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Για κάποια επιτελεία εκεί που δεν υπάρχουν επιχειρήματα υπάρχει η λάσπη. Μέσα από την καταδικασμένη μέθοδο της μαύρης προπαγάνδας μάταια προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τι παρέλαβε, τι πέτυχε και τι οραματίζεται ο Νίκος Αναστασιάδης.

Είναι έκδηλο ότι κάποιοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Συστήνουμε περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.”