Δημητρίου για άνοιγμα αεροδρομίων: Αποφασιστικό βήμα που μας οδηγεί στην κανονικότητα

Η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου επικύρωσε πως η χώρα μας είναι έτοιμη για το επόμενο, αποφασιστικό βήμα που μας οδηγεί ουσιαστικά στην κανονικότητα. Ν’ ανοίξουμε τα αεροδρόμιά μας και να επαναφέρουμε τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με άλλες χώρες, αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου.

Η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου επικύρωσε πως η χώρα μας είναι έτοιμη για το επόμενο, αποφασιστικό βήμα που μας οδηγεί ουσιαστικά στην κανονικότητα. Ν’ ανοίξουμε τα αεροδρόμιά μας και να επαναφέρουμε τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με άλλες χώρες.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών, αυτό θα γίνει στη βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης. Σε δύο φάσεις, καλά μελετημένες.

Η σωστή και έγκαιρη αντίδραση της κυβέρνησης, οι αποφάσεις που λήφθηκαν για περιορισμό της πανδημίας στη χώρα μας και σίγουρα η υπομονή και η ωριμότητα που δείξαμε ως κοινωνία, μας επιτρέπουν σήμερα να σχεδιάζουμε την ολική επαναφορά μας σε κανονικούς ρυθμούς.

Το άνοιγμα των αεροδρομίων είναι ορόσημο σε αυτή τη διαδικασία. Είναι ταυτόχρονα ιδιαίτερα σημαντικό και για τον τουρισμό μας, για την τόσο καίρια βιομηχανία μας, που είμαστε σίγουροι πως θα ενισχύσει και σε αυτή την περίοδο την οικονομία της χώρα μας.