ΔΗΜΑΡ: “Παρών” για τις αποκρατικοποιήσεις

Την απόφαση της να ψηφίσει “παρών” επι της αρχής του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις εξέφρασε η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ στην συνεδρίαση της,που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με αρμόδιους κοινοβουλευτικούς παράγοντες του κόμματος, η ΔΗΜΑΡ προσανατολίζεται να δηλώσει “παρών” επί της αρχής του νομοσχεδίου στην αυριανή ψηφοφορία και να καταψηφίσει τα άρθρα 2, 3 και 5 που αφορούν το ποσοστό του Δημοσίου στις στρατηγικής σημασίας ΔΕΚΟ

Η συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος έγινε χωρίς την παρουσία του Προέδρου της Φώτη Κουβέλη, ο οποίος αποχώρησε μετά την εισηγητική του ομιλία. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν τοποθετήσεις βουλευτών του κόμματος (οι κύριοι Βουδούρης και Μουτσινάς) για καταψήφιση του συνόλου των διατάξεων.

Πάντως, η απόφαση του κόμματος να δηλώσει παρών στην ονομαστική ψηφοφορία για τις αποκρατικοποιήσεις προοιωνίζει αντίστοιχη στάση της στην ψηφοφορία για τα μέτρα.

Την ίδια ώρα, κύκλοι της ΔΗΜΑΡ επιμένουν πως παρά τις δηλώσεις Σαμαρά, η διαπραγμάτευση για τα εργασιακά δεν τελείωσε εδώ..