Δημήτρης Σταρόβας: Με δάγκωσε ο Φλωρινιώτης… Η κοπέλα μου πίστευε ότι την απατούσα!

Ένα αστείο περιστατικό από την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιάννη Φλωρινιώτη αποκάλυψε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT», ο Δημήτρης Σταρόβας περιέγραψε ότι όταν δούλευε με τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο Φλωρινιώτης, όταν τελείωνε το πρόγραμμά του έλεγε «και τώρα το δικό σας παιδί, ο Θεσσαλονικιός, Βασίλης Καρράς». «Κάποια στιγμή λέω εγώ “λύστε τον” γιατί μου ήρθε η εικόνα ότι είναι σκύλος και μυρίζει!» λέει ο τραγουδιστής και εξηγεί την… απρόβλεπτη κατάληξη! «Ο Φλωρινιώτης τότε με είχε δαγκώσει στην πλάτη και όταν είδε η κοπέλα μου το σημάδι νόμιζε ότι την απατούσα και πήγαμε μαζί στον Φλωρινιώτη για να της εξηγήσει!» είπε γελώντας ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε ακόμα για τον βιολογικό του πατέρα, τον οποίο δε γνώρισε ποτέ, αφού εξαφανίστηκε όταν η μητέρα του έμεινε έγκυος και σκοτώθηκε όταν ο ίδιος ήταν δύο ετών.

 

«Έπαιζα απ’ όλα, έχασα πάρα πολύ χρόνο. Πέρασα μία περίοδο μέχρι το 2007 περίπου που ήταν η κύριά μου ασχολία» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για τον εθισμό του με τον τζόγο. «Μου κόστισε ελαφρά γιατί λίγο το ήλεγχα, είχα και το παρατσούκλι “το φαινόμενο” γιατί είχα πάντοτε στόχο. Στο καζίνο για να μην κινδυνέψεις πρέπει να μην πας, από τη στιγμή που πας όμως πρέπει να παίξεις το περίσσευμά σου, αυτή είναι μία αρχή που για εμένα ελάχιστες φορές δεν ίσχυσε. Και αν κάνεις μία ήττα μετά προσπαθούσα να την ισοφαρίσω με μικρές νίκες. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι μου έτρωγε πάρα πολύ χρόνο και μου έτυχε και μία περίπτωση που ήθελα να κάνω μία δουλειά, ένα δίσκο και πέρασε ένα τρίμηνο και δεν είχα συνδέσει καν τα μηχανήματα, έχασα και μία σχέση που είχα τότε» τόνισε.

«Η Άννα δεν με ερωτεύτηκε στην αρχή, ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στα καμαρίνια, την παρότρυνε μία κοινή μας φίλη. Ξαφνικά της λέω “εμείς οι δύο θα γίνουμε ζευγάρι”» είπε για τη σύντροφό του με την οποία είναι μαζί τέσσερα χρόνια.

«Είμαι ο πλέον ακατάλληλος να διαχειριστώ πράγματα, είμαι σπάταλος αρκετά» λέει σε ερώτηση για το αν έχει χρήματα «στην άκρη». «Την πάτησα γιατί κάποια στιγμή είχα σιχαθεί τα καλλιτεχνικά και πήγα και άνοιξα ένα μαγαζί με μουσικά όργανα στη Θεσσαλονίκη, έπεσα ακριβώς στην εποχή που εμφανίστηκε το ίντερνετ και δε μπορούσες να βγάλεις χρήματα από αυτό το πράγμα γιατί άρχισε ο κόσμος να παραγγέλνει απ’ έξω. Αναγκάστηκα να πάω στην άλλη όχθη και να ανεβάσω το μεροκάματό μου για να ξεπληρώσω τα πολύ υψηλά χρέη που είχα τότε. Θα μπορούσα εάν δεν ήμουν ηλίθιος να είχα κάποια χρήματα στην άκρη» λέει αφοπλιστικά.