ΔΗΚΟ: Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν δέχεται την κριτική και την αντίθετη άποψη

Άλλο οι υπέρογκες χρηματικές χορηγίες προς τα Κόμματα και άλλο η νόμιμη, τιμολογημένη και φορολογητέα πληρωμή των ΜΜΕ για διαφημίσεις

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εναντίον των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας με στόχο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την αποκάλυψη της χρηματοδότησης του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ από την εταιρεία Focus, συνιστά συνειδητή προσπάθεια για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και ένδειξη μικροκομματικής νοοτροπίας.

Μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επέλεξε να συμψηφίσει τα έσοδα των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας από την πώληση διαφημίσεων με την υπέρογκη χρηματική χορηγία της Focus προς το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ.

Άλλο οι υπέρογκες χρηματικές χορηγίες προς τα Κόμματα και άλλο η νόμιμη, τιμολογημένη και φορολογητέα πληρωμή των ΜΜΕ για διαφημίσεις.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε ότι «δεν δέχεται μαθήματα ήθους από κανέναν». Είναι προφανές όμως ότι αυτό που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν δέχεται είναι την κριτική και την αντίθετη άποψη.

Αντί να οργίζεται και να επιτίθεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και σε όσους ασκούν κριτική, καλό θα ήταν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να αναγνωρίσει την οργή και την απογοήτευση των πολιτών για την αδιαφανή και υπέρογκη χρηματοδότηση του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ από τη Focus.