ΔΗΚΟ: Ολοκλήρωθηκε η υποβολή υποψηφιότητων

H υποβολή των υποψηφιοτήτων για τη Β’ Φάση της Παγκύπριας Εκλογικής Συνέλευσης, που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου 2014, ολοκληρώθηκε στις 5 το απόγευμα.

Η διαδικασία στα κεντρικά και επαρχιακά γραφεία του Κόμματος, κύλησε ομαλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που διαπιστώνουμε το ζωηρό ενδιαφέρον δεκάδων συναγωνιστών να συμμετέχουν στα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Η προσπάθεια και ο στόχος όλων, είναι να καταστήσουμε το Δημοκρατικό Κόμμα ισχυρό, δυνατό και ικανό να πρωταγωνιστήσει ξανά στο πολιτικό σκηνικό και να συμβάλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στις προσπάθειες για εξεύρεση μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του εθνικού μας προβλήματος και για αναγέννηση της κυπριακής οικονομίας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ:
Για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου υπέβαλαν υποψηφιότητα έξι άτομα:
1. Γιάννης Ιωάννου
2. Μάρκος Κυπριανού
3. Γιώργος Κωνσταντίνου
4. Κώστας Μαυρίδης
5. Κωνσταντίνος Παναγή
6. Αντιγόνη Παπαδοπούλου

Για τη θέση του Αντιπροέδρου υπέβαλαν υποψηφιότητα τέσσερα άτομα:
1. Ιωάννης Αρμεύτης
2. Σάββας Βέργας
3. Κωνσταντίνος Παναγή
4. Χρίστος Πατσαλίδης

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα υπέβαλαν υποψηφιότητα πέντε άτομα:
1. Θέμης Θεμιστοκλέους
2. Στέλιος Ιερωνυμίδης
3. Μαρίνος Μουσιούττας
4. Νέστορας Νέστορος
5. Αλέκος Τρυφωνίδης

Για τη θέση του Γενικού Οργανωτικού Γραμματέα υποψηφιότητα υπέβαλαν οι:
1. Φύτος Κωνσταντίνου και
2. Αβραάμ Σολωμού

Για το Εκτελεστικό Γραφείο υπέβαλαν υποψηφιότητα 53 άτομα και για την Κεντρική Επιτροπή υπέβαλαν υποψηφιότητα πέριξ των 300 ατόμων.

Οι υποψηφιότητες για τις Επαρχιακές Επιτροπές του Κόμματος, καθώς και άλλες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα, μετά τη συλλογή όλων των στοιχείων από τα επαρχιακά γραφεία.

Όλες οι υποψηφιότητες για τη Β’ Φάση της Εκλογικής Συνέλευσης της 9ης Φεβρουαρίου θα επικυρωθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου.