ΔΗΚΟ: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους πολίτες

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους πολίτες, τόνισε σε δήλωσή του ο αριστίνδην υποψήφιος του ΔΗΚΟ, Γιώργος Κουντούρης

«Η προχειρότητα, η κακοδιαχείριση, τα ημίμετρα και οι αυτοσχεδιασμοί της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ που έχασε τη μάχη με την πανδημία, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Οι φορολογούμενοι πληρώνουν για μια ψηφιακή Πύλη Εμβολιασμού που η κυβέρνηση δεν κατάφερε τόσο καιρό να λειτουργήσει απρόσκοπτα. Εύλογα αυτό προκαλεί σοβαρά ερωτήματα και θεωρούμε ότι η αυτεπάγγελτη έρευνα που ανακοίνωσε η Ελεγκτική Υπηρεσία, είναι απόλυτα δικαιολογημένη και σωστή.

Τι περιμένει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να παύσει τους υπευθύνους;

Τι άλλο περιμένουν οι ίδιοι, για να παραιτηθούν, αναλαμβάνοντας εμπράκτως την ευθύνη;

Μαζί με την «Πύλη», ολοένα και «πέφτει» ακόμη πιο χαμηλά η εμπιστοσύνη των πολιτών προς μια κυβέρνηση που δεν φάνηκε αντάξια της ψήφου που την εξέλεξε.

Μιας κυβέρνησης που πρόδωσε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και η οποία, αντί να ζητήσει συγνώμη και να διορθώσει την κατάσταση, καταφεύγει στη γνωστή της αλαζονεία «κουνώντας το δάκτυλο» σε όλους τους άλλους.

Δεν φταίνε οι πολίτες για την κάκιστη, άδικη και επιπόλαιη διαχείριση της πανδημίας.

Υπαίτια είναι η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ που με τις αποτυχημένες της αποφάσεις έχει εξαντλήσει τους πολίτες και έχει διαλύσει οικονομικά χιλιάδες μικρομεσαίους εργαζομένους και νοικοκυριά.  »