ΔΗΚΟικός υπουργός έκανε το “θαύμα” του !!!

Μετά λύπης μας παρατηρήσαμε κατόπιν κάποιων καταγγελιών που έχουν φθάσει στη Λαιμητόμος.com. ότι οι διακρίσεις στα στρατόπεδα άρχισαν να γίνονται ακόμα και τώρα που οι εθνοφρουροί μας βρίσκονται στα κέντρα εκπαιδεύσεως.

Πληροφορίες από γονείς που έχουν τα παιδιά τους στο ΚΕΝ Λάρνακος μας κατάγγειλαν ότι εκτός από τη πρώτη μέρα που σε ορισμένους είχε επιβληθεί ένα είδος “τιμωρίας” αφήνοντας τους να περιμένουν στον ήλιο επειδή καθυστέρησαν να καταταγούν, γίνονται και τα “θεληματάκια” και τα χατίρια τώρα ….

Άδειες εξόδου για να πάνε στο σπίτι να φρεσκαριστούν κάποιοι…. Έλεος πια… Μία βδομάδα δεν πέρασε από τη μέρα της κατάταξης τους και επειδή το παιδί έχει τις γνωριμίες του πρέπει να πάει λίγο σπίτι να ξεκουραστεί….. να κάνει το μπανάκι του….

Καλά τα άλλα παιδιά, μήπως είναι παιδιά κατώτερου Θεού; Μας έχουν ενημερώσει για περίπτωση παιδιού που ήταν άρρωστο και απαγορευόταν να πάει σπίτι του γιατί αυτό  διέπουν οι κανονισμοί …

Όχι όμως και να βγαίνουν τόσο προκλητικά άλλοι…. Φαντάσου τι έχει να γίνει τώρα που θα πάρουν τη κατάταξη τους… 

Εύχομαι, κύριε Φωτίου να φερθείτε αξιοκρατικά σε όλα τα παιδιά ανάλογα με τη κατάσταση του καθενός ξεχωριστά, όπως λένε  και οι κανονισμοί. Μπουχτίσαμε με τα “ρουσφετάκια”  πια σε αυτό το τόπο …

Για να μην σας υπενθυμίσω, ποιανού γιος, επί διακυβέρνησης Χριστόφια δεν έμπαινε στο θάλαμο με τους άλλους στρατιώτες επειδή ήταν ζέστη και  καθόταν στο γραφείο του διοικητή που είχε air-condition.

Όχι και να γίνονται όλα αυτά από το ΚΕΝ… Όλα αυτά, καλό είναι να τα μαθαίνει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας…

Όλα παιδιά του Θεού είναι…