Δεύτερη ανθρωποκτονία στο μετρό της Νέας Υόρκης

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες είναι περίπου 20 ετών. Λίγο μετά τις 20:00 της Πέμπτης στη γραμμή 7 του νεοϋορκέζικου μετρό στον σταθμό της 40ής οδού στη συνοικία Κουίνς, η νεαρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μονολογούσε και περπατούσε κατά μήκος της αποβάθρας, έναν άνδρα στις γραμμές του μετρό την ώρα που πλησίαζε ο συρμός. Το θύμα είχε γυρισμένη την πλάτη του προς τη γυναίκα και μάλλον δεν την είδε.

Κατάφερε να διαφύγει και πλέον την αναζητεί η αστυνομία η οποία δημοσίευσε μέσω twitter ένα βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας όπου φαίνεται να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο..

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστή η ταυτότητα του θύματος, καθώς ο άνδρας δεν είχε μαζί του κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του. Είναι το δεύτερο περιστατικό στον σταθμό του μετρό από τον οποίο περνούν εκατομμύρια επιβάτες την ημέρα.

Πριν από δύο εβδομάδες, ένας 30χρονος άνδρας έσπρωξε έναν επιβάτη 58 ετών, στις γραμμές του μετρό αφού διαπληκτίστηκαν στην αποβάθρα του σταθμού της Τάιμς Σκουέαρ στο Μανχάταν.

Ο 30χρονος συνελήφθη και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.