Δεν φοβάται τα φίδια! Εξάχρονη έχει για κατοικίδια… δύο τεράστιους πύθωνες! (Video)

Μία ανήλικη, όμως, μαθήτρια της πρώτης δημοτικού διαφωνεί και με τις δύο παραπάνω επιλογές, καθώς η συντροφιά που της κρατούν τα δικά της κατοικίδια είναι αρκετά πιο «συναρπαστική».

Ο λόγος για την 6χρονη Έιμι από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία περνά ολόκληρο τον ελεύθερο της χρόνο παρέα με τους δύο θεόρατους πύθωνες που ζουν μαζί με την οικογένειά της.

Οι δύο πύθωνες (ο Σόνι κι η Σερ) έχουν περάσει ολόκληρη την ζωή τους στο σπίτι της οικογένειας κι έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι με την μικρή Έιμι, η οποία δεν τους αποχωρίζεται ποτέ, ακόμα κι αν πρόκειται να φάει ή να πέσει για ύπνο.

Μεταξύ των «δραστηριοτήτων» της πρωτότυπης αυτής συντροφιάς συγκαταλέγονται διάφορα παιχνίδια με την απαραίτητη συμμετοχή των τεράστιων ερπετών, όπως η παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων και tea parties, με τα τελευταία να συμβιώνουν αρμονικά τόσο μεταξύ τους όσο και με την οικογένεια της Έιμι.

Τα δύο φίδια πέρασαν στην κατοχή του πατέρα της Έιμι περίπου ένα χρόνο μετά την γέννησή της και μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιάσει κανένα απολύτως δείγμα επιθετικής ή βίαιης συμπεριφοράς. Το διαιτολόγιό τους περιλαμβάνει ποντίκια και κουνέλια, τα οποία τους δίνονται νεκρά περίπου κάθε δύο εβδομάδες.

Το μήκος του αρσενικού βιρμανέζικου Σόνι αγγίζει τα 4,8 μέτρα, ενώ η Σερ ξεπερνάει τα πέντε μέτρα, με το χρώμα του δέρματός της να εντυπωσιάζει τους -σίγουρα- λιγοστούς επισκέπτες της οικογένειας…