Δεν εντοπίστηκε ο 33χρονος που φέρεται να έχει απαχθεί από 2 Ινδούς

Δεν εντοπίστηκε ο 33χρονος που φέρεται να έχει απαχθεί από 2 Ινδούς

Εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία του στην Λάρνακα, από την περασμένη Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 33χρονος, από Ρουμανία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση ληστείας και απαγωγής του. Τα στοιχεία και φωτογραφία του 33χρονου ελλείποντα, έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 33χρονος αναχώρησε από την οικία του, γύρω στις 2.20 το μεσημέρι της Τετάρτης, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 και 25 χρόνων. Στη συνέχεια, ο ίδιος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να ανάφερε ότι οι 26χρονος και 25χρονος τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού επιτέθηκαν εναντίον του, τον λήστεψαν, ενώ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο.

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα, απενεργοποιήθηκε στις 3.40 το απόγευμα, χθες Πέμπτη.

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, οι ανακριτές του ΤΑΕ προχώρησαν χθες στη σύλληψη του 25χρονου υπόπτου, ο οποίος το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Δικαστικό ένταλμα έχει εκδοθεί και εναντίον του 26χρονου υπόπτου, ο οποίος καταζητείται. Τα στοιχεία και φωτογραφία του 26χρονου καταζητούμενου επίσης έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στο πλαίσιο συλλογής πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.