Δεκάχρονος οδηγός προσπάθησε να πείσει ότι είναι…. νάνος

Δεκάχρονο αγόρι στη Νορβηγία για δεύτερη φορά σε διάστημα μιας βδομάδας κατάφερε να απομακρυνθεί από το σπίτι του οδηγώντας το όχημα της οικογένειας την πρώτη φορά, και τη δεύτερη φορά μιας φιλικής οικογένειας που βρισκόταν στο σπίτι για επίσκεψη. Την πρώτη φορά μάλιστα έβαλε στο όχημα και τη δεκαοκτάμηνη αδελφούλα του.
Ο μικρός την περασμένη βδομάδα πήρε το όχημα για βόλτα και οδήγησε έως και 60 χιλιόμετρα για να επισκεφθεί τον παππού και τη γιαγιά του. Οταν τον σταμάτησε η αστυνομία ο μικρός προσπάθησε να πείσει τους έκπληκτους αστυνομικούς ότι ήταν νάνος και ότι είχε ξεχάσει την άδεια οδηγού στο σπίτι. Μάλιστα στο όχημα είχε βάλει και την μικρή του αδελφή μόλις 18 μηνών.
Λίγες μόνο μέρες μετά το συμβάν, ο μικρός κατάφερε να κλέψει τα κλειδιά του οχήματος μιας φιλικής οικογένειας που τους επισκεπτόταν. Οταν οι ενήλικες κατάλαβαν τι είχε συμβεί και τον αναζήτησαν ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία ανέκοψε το όχημα και ενώ ο μικρός είχε διανύσει 30 χλμ.
Η εκπρόσωπος της αστυνομίας εξέφρασε μεγάλη ανησυχία για το περιστατικό και κάλεσε την οικογένεια του μικρού να λάβει μέτρα πριν σημειωθεί μια μεγάλη τραγωδία με θύματα.