Δεκάδες θέσεις εργασίας από τον Όμιλο Ξενοδοχείων Sunrise

Ογδόντα-δύο θέσεις εργασίας ανακοίνωσε ο Όμιλος Ξενοδοχείων Sunrise, με στόχο την εξεύρεση προσωπικού που θα στελεχώσει τις τέσσερις ξενοδοχειακές του μονάδες κατά την επικείμενη τουριστική περίοδο.

Ήδη έχουν δημοσιευθεί στον Τύπο αγγελίες για τις θέσεις γκαρσονιών, μπάρμαν, μαγείρων, sous chef, καμαριέρων και καθαριστριών. Τη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει η χώρα μας, όπου η ανεργία βρίσκεται στα ύψη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Sunrise αποδεικνύει την ιδιαίτερα δυναμική παρουσία που έχει στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και στήριξη της κυπριακής οικονομίας. Ο Όμιλος εργοδοτεί περισσότερα από 300 άτομα.

Στον Όμιλο Ξενοδοχείων Sunrise ανήκουν τα ξενοδοχεία Sunrise Beach Hotel, Brilliant Hotel Apartments, Sandra Hotel Apartments καθώς και το υπερσύγχρονο και υπερπολυτελές Sunrise Pearl Hotel & Spa, το οποίο λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2012 στην παραλία του Πρωταρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ξενοδοχεία του Ομίλου, έχουν αποσπάσει στο πρόσφατο παρελθόν πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο Ξενοδοχείων Sunrise, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sunrise.com.cy.