Δείτε όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος 2015 – 2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η διαδικασία της κλήρωσης του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2015 – 2016.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης, πριν από την κλήρωση, εξήγησε τη διαδικασία της κλήρωσης που γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

«Να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία που αγωνίζονται στην Ευρώπη καλή τύχη. Στον Απόλλωνα και την Ομόνοια που ξεκίνησαν πρώτες τις υποχρεώσεις τους εύχομαι να περάσουν στον επόμενο γύρο και έχουν τη δυνατότητα να το πετύχουν. Καλή επιτυχία και στο ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ στους δικούς τους αγώνες», ανέφερε ο κ. Κουτσοκούμνης.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, τα ζευγαρώματα των ομάδων για σκοπούς κλήρωσης έχουν ως εξής: Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας – ΑΕΛ, Εθνικός Άχνας – ΑΕΚ, Νέα Σαλαμίνα – Ερμής, ΕΝ Παραλιμνίου – Αγία Νάπα, Ανόρθωση – Άρης και Δόξα – Πάφος FC.

Οι τιμές εισόδου για τους εντός έδρας αγώνες των κυπριακών ομάδων θα εξεταστούν για έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Το Πρωτάθλημα περιόδου 2015 – 2016 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ομάδων.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του νέου Πρωταθλήματος, έχεις ως ακολούθως: Εθνικός Άχνας – Δόξα Κατωκοπιάς, Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση -ΑΕΛ, Αγία Νάπα – ΕΝ Παραλιμνίου, Απόλλωνας – Άρης, Ερμής Αραδίππου – ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC – ΑΕΚ.

Για να δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και τις αγωνιστικές πατήστε εδώ