Δείτε τον νέο έρωτα της Lady Gaga (Photo)

Την καινούργια της ερωτική σχέση αποφάσισε να αποκαλύψει η Lady Gaga μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αμερικανού επενδυτή Michael Polansky.

Το ζευγάρι φαίνεται να φωτογραφήθηκε σε κάποιο σκάφος. «Περάσαμε τόσο καλά στο Μαϊάμι. Αγάπη σε όλα τα μικρά μου τέρατα και τους θαυμαστές μου. Είστε οι καλύτεροι» έγραψε στη λεζάντα.

Οι φήμες για τη νέα σχέση της Lady Gaga ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Κρατιόντουσαν χέρι-χέρι και τον φιλούσε, αλλά η ταυτότητά του δεν είχε γίνει τότε γνωστή. Το «E!» έβγαλε στη φόρα περισσότερες λεπτομέρειες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Πηγή δήλωσε στο μέσο ότι η 33χρονη Gaga «βγαίνει με τον συγκεκριμένο άνδρα για περισσότερο από ένα μήνα. Βλέπονται πριν από τις γιορτές και είναι τρελή γι’ αυτόν».

O Michael Polansky, απόφοιτος του Χάρβαρντ, είναι επί του παρόντος chief operating officer στην «The Parker Group», μια εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που διαχειρίζεται επενδύσεις, εταιρείες και δραστηριότητες του Sean Parker, ενός εκ των συνιδρυτών του Napster και του Facebook.

 

View this post on Instagram

 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on