Δείτε την Αμάλ Κλούνεϊ με κοιλίτσα… Περιμένουν το 3ο τους παιδί; (Photos)

Μία φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Αμάλ Κλούνεϊ έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που οργιάζουν τον τελευταίο καιρό πως το ζεύγος Αμάλ και Τζοτζ περιμένει το τρίτο του παιδί.

Την φωτογραφία ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, πριν από λίγο καιρό, στην οποία φαίνεται να περπατάει πιασμένη χεράκι-χεράκι με τον αγαπημένο της σύντροφο.

Στενοί φίλοι του ζευγαριού αποκαλύπτουν ότι τους εκμυστηρεύτηκαν το χαρμόσυνο νέο ήδη από τις αρχές του μήνα σε δείπνο που διοργάνωσαν κοντά στην ιταλική βίλα όπου παραθερίζουν στη λίμνη Κόμο, σημειώνουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Πληροφορίες θέλουν την 43χρονη δημοφιλή δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων να διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Η Αμάλ έχει περάσει το πρώτο της τρίμηνο. Έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει η κοιλιά της. Σύντομα θα το γνωρίζουν όλοι», αναφέρει πηγή.

Δείτε την Αμάλ λίγους μήνες νωρίτερα, όταν η κοιλίτσα της ήταν εντελώς… επίπεδη. Η διαφορά είναι εμφανής ενισχύοντας το σενάριο που την θέλει να κυοφορεί το τρίτο της παιδί με τον Τζορτζ:

Η ευτυχισμένη οικογένεια μετέβει στην έπαυλη «Villa Oleandra», που διαθέτει στην Ιταλία, στις αρχές του καλοκαιριού για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα τέταρτα γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους, Έλα και Αλεξάντερ. Μια πηγή ανέφερε ότι η οικογένεια «δεν έχει πάει εκεί τα τελευταία δύο χρόνια» αλλά σχεδιάζει να περάσει όλο το καλοκαίρι της εκεί.

Έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έφεραν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους. Μάλιστα, τον Μάρτιο ο Τζορτζ σε συνέντευξή του μίλησε για το πόσο πολύ άλλαξε η ζωή του μετά τη γνωριμία του με την Αμάλ και κυρίως ύστερα από τον ερχομό των παιδιών τους. «Θεέ μου, είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ και περνώ χρόνο με τα παιδιά μου», είχε πει χαρακτηριστικά ο πασίγνωστος ηθοποιός.

«Όταν απέκτησα παιδιά συνειδητοποίησα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου πριν. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτά τα δύο παιδιά. Περίμενα τόσο γιατί δεν είχα βρει τον κατάλληλο άνθρωπο», τόνισε ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τις αταξίες που κάνει μαζί τους για να προκαλούν σοκ στην Αμάλ. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η αγαπημένη του ασχολία είναι να «μαθαίνει στα δίδυμα πράγματα που σοκάρουν τη μαμά τους».