Έλσα Αναστασιάδη: Είμαστε μια χαρά και δεν νοσούμε, ούτε η αδελφή μου ούτε εγώ

Ξέσπασε η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλσα Αναστασιάδη και με ανάρτησή της  απαντά στις φήμες που κυκλοφορούν από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι  αναρτήσεις αναφέρονταν περί νοσηλείας της ίδιας, αλλά και της αδερφής της σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στη Λεμεσό. Μάλιστα είχαν τονίσει οτι ούτε η Ινώ αλλά ούτε η Έλσα είχαν εμβολιαστεί γι αυτό και νόσησαν από κροωνοϊό.

Η Έλσα λοιπόν με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ξεκαθαρίζει τη κατάσταση διαψεύδοντας τις φήμες:

«Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλων όσων διάβασαν τις αβάσιμες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν νοσηλείας της αδερφης μου κ εμένα σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της Λεμεσου,και μας στέλνουν μηνύματα.

Για να σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση, εννοείται ότι εμβολιαστήκαμε πλήρως και ευτυχώς είμαστε μια χαρά και δεν νοσούμε, ούτε η αδελφή μου ούτε εγώ.

Νομίζω ότι πλέον όλοι έχουμε δικούς μας και άτομα που ξέρουμε που νόσησαν και δυστυχώς κάποιοι μπορεί και να μην τα κατάφεραν. Άρα, αντί να αναλώνουμε τις δυνάμεις μας σε εικασίες και αναλήθειες, ας ευχηθούμε ολόψυχα καλή ανάρρωση σε αυτούς που παλεύουν με τον COVID στα νοσοκομεία μας αλλά και στους δικούς τους που αγωνιούν».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: