Δείτε έναν 5χρονο να… πετάει ένα αεροπλάνο (Βίντεο)

Ο 5χρονος Adam Mohammad Amer είναι λίγο διαφορετικός από τα υπόλοιπα παιδιά. Οι γνώσεις που κατέχει για τα αεροπλάνα εντυπωσιάζουν ακόμα και τους πιο έμπειρους πιλότους.

Έτσι η εταιρεία Etihad Airways, έδωσε την ευκαιρία στον 5χρονο να δείξει τις ικανότητές του σε πτήση των αερογραμμών από το Μαρόκο στο Αμπού Ντάμπι. Ήξερε τα πάντα, από τους ελέγχους και τα κουμπιά μέχρι πώς να χρησιμοποιήσει τι – και όλα αυτά τα έμαθε από βίντεο του YouTube.

Ο πιλότος Samer Yakhlef κινηματογράφισε τον μικρό να επιδεικνύει το πάθος του για τα αεροπλάνα. Η Etihad Airways εκτίμησε την ιδιοφυΐα του παιδιού και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ζήσει το όνειρό του αν και τόσο μικρός σε ηλικία.

Κάλεσαν τον Adam στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Etihad Airways, όπου συμμετείχε σε εκπαιδευτική πτήση για μια μέρα – η αεροπορική εταιρεία του έφτιαξε ακόμη και στολή.Στον θάλαμο προσομοίωσης, ο 5χρονος έκανε τα πάντα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, σαν να πετούσε ένα πραγματικό Airbus A380. Ο ενθουσιασμός του ήταν μεγάλος, ενώ κατάφερε να «προσγειώσει» με ασφάλεια το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι.